NAMAZANO OD STRANE NOLETA: Đoković povukao OČAJNIČKI potez!

Autor:

Sport

24.03.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac ga je ocenio "iznuđenim".

NAMAZANO OD STRANE NOLETA: Đoković povukao OČAJNIČKI potez!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Džim Kurijer, nekada svetski broj 1, izjavio je da se Novak Đoković neće vakcinisati, već će nastupiti na turnirima na kojima mu to bude dozvoljeno. Amerikanac je podvukao da razume "očajnički potez" koji je povukao Srbin, kada je odlučio da se do samog kraja ne povuče sa Indijan Velsa.

- Želeo je da sebi da šansu da pokuša da se takmiči. U Australiji to nije funkcionisalo. Ono što se tamo desilo je bio politički potez ljudi koji su tražili publicitet. Mislim da nije trebalo ni da ide tamo, sve je postalo haotično - počeo je Kurijer, koji je još dodao:

 

 

Novak je bio konstantan u svom pristupu. Jasno je da se neće vakcinisati. Koristiće pravila koja su mu dostupna i pokušati da igra što je više moguće. Njemu je bilo dozvoljeno da ostane u žrebu. Da sam bio na njegovom mestu, izabrao bih da se povučem pre kvalifikacija. Iskoristio bi dobar publicitet, ali opet, imao je prava da čeka do poslednjeg časa i ostane u žrebu - zaključio je Kurijer.

Podsetimo da je titulu u Kaliforniji osvojio Tejlor Fric, koji je senzacionalno nadigrao Rafaela Nadala u finalu. Nole bi na teren trebalo da se vrati u aprilu, kada se održava Masters Monte Karlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading