NESTALA ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA: Od Đine ni traga ni glasa!

Autor:

Zabava

24.03.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović u potpunosti se povukla u ilegalu i nestala iz javnosti.

NESTALA ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA: Od Đine ni traga ni glasa!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović nedavno je proslavila svoj 18. rođendan, a kako je aktivna na društvenim mrežama i neretko se hvalim onim što poseduje zbog čega je i često na udaru negativnih komentara, ona je odlučila da sve sa svojih mreža ukloni.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović proslavila 18. rođendan

Ona je uklonila i vilu u kojoj živi čijim se izgledom hvalila, a zbog čega je dobila niz komentara, između ostalog da je ''veća od opštine''.

Republika

Foto: Printcreen

Đina Džinović pokazala unutrašnjost kuće

Ona je obrisala sve svoje objave sa društvene mreže TikTok gde je prati 118 hiljada ljudi, dok je na Instagram profilu ostavila samo tri fotografije i to na kojima je sa dečkom Andrejom Đurićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović sa dečkom Andrejem

Podsetimo, Haris Džinović, nije prezadovoljan ćerkinim eksponiranjem po internetu, te je svojevremeno rekao i da ne podržava ljude koji se bave društvenim mrežama.

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu - rekao za Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading