DA LI JE NA POMOLU TENISKI SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA? Nagađanja o DOPINGU su sve češća, ovo će imati dalekosežne POSLEDICE!

Autor:

Sport

23.03.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser ponovo se nalazi u centru medijske pažnje.

DA LI JE NA POMOLU TENISKI SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA? Nagađanja o DOPINGU su sve češća, ovo će imati dalekosežne POSLEDICE!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Rafael Nadal

Rafael Nadal odlično je započeo atkulenu godinu. Stigao je do tri značajna trofeja, ali nekako uvek nakon osvajanja nekog sledila je pauza, navodno zbog povrede.

Poslednji u nizu takvih slučajeva dogodio se nakon osvajanja Mastersa u Indijan Velsu i sve to potkrepilo je sumnje u razloge zbog kojih Nadal uvek odsustvuje nakon velikih uspeha. 

Nije mali broj onih koji čak sumnjaju da se Nadal dopinguje, a da mu povrede služe samo kao paravan iza kog se skriva. Istovremeno, nedavno se pojavio i dokument koji pokazuje da je Španac znatno manje testiran na doping od Novaka Đokovića.

U prošlosti mnogi su osuđivali upravo Đokovića da lažira povrede, da koristi izgovore, dok većina ćuti kada Nadal žali na povrede.

Mora se naglasiti da je odavno svima poznato da Novak i Nadal nemaju isti tretman i da ono što se zamera Đokoviću, kod Nadala se zanemaruje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading