SRBIJA U EKSTAZI: Stigle su vesti koje su se sa nastrpljenjem očekivale!

Autor:

Sport

15.03.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno stižu dobre vesti kada je najbolji teniser planete u pitanju.

SRBIJA U EKSTAZI: Stigle su vesti koje su se sa nastrpljenjem očekivale!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković je od starta nove sezone nastupio samo na turniru u Dubaiju, a njegov brat Đorđe, danas je saopštio najnovije informacije koje će obradovati sve ljubitelje tenisa u Beogradu i Srbiji.

– Kao što svi znamo, Novak ima poteškoća sa turnirima. Jako nam je drago što je odabrao Beograd kao destinaciju gde će da igra. Tu su još Dominik Tim koji je jako dugo bio odsutan. Tu su Kačanov, Monfils kao najveći obožavalac publike. Nadamo se da će i 0n napuniti tribine – poručio je Đorđe Đoković.

Za razliku od prošlogodišnjeg turnira, ove godine će najbolji tenis da se igra pred navijačima.

– Ponosni smo što smo prošle godine dobili najviše ocene za organizaciju čak pet profesionalnih teniskih turnira u Beogradu. Ove godine nastavljamo sa istim entuijazmom i sigurni smo da će Beograd u aprilu biti centar tenisa i pravog sportskog duga – izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković pošto je otkrio i da će njegov stariji brat nastupiti pred domaćom, beogradskom publikom.

 

 

Pored Novaka Đokovića, među najvećim zvezdama turnira biće još i Gael Momfis, Dominik Tim, Kristijan Garin, Karen Hačanov, kao i srpski teniseri Dušan LajovićFilip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading