AMERIKANAC POTPUNO IZIGNORISAO NOVAKA: Rafael Nadal je NAJBOLJI na svetu!

Autor:

Sport

13.03.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjavu je dao nakon meča.

AMERIKANAC POTPUNO IZIGNORISAO NOVAKA: Rafael Nadal je NAJBOLJI na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Sebastijan Korda je sinoć na turniru u Indijan Velsu zamalo napravio senzaciju, ali je Rafael Nadal, u stilu Novaka Đokovića, preokrenuo i trijumfovao na kraju.

 - Šta je tu je. Igrao sam veoma dobar meč, dao maksmimu, stavio ga u tešku poziciju… Ali on je uradio ono što radi najbolje, vratio se i borio. Mislim, sr*nje, ali u principu sam srećan. Ne odlazim loše raspoložen. On je trenutno najbolji na svetu, jedan od najboljih. Biti tako blizu pobede protiv njega je veoma pozitivna stvar. Ovo mi pokazuje da moja igra može da napravi štetu svakome - izjavio je Korda nakon meča.

Korda je u trećem setu vodio sa 5:2, ali je ispustio to vođstvo i na kraju izgubio.

- On je neverovatan fajter, jedan od najvećih svih vremena. Od 2:5 je počeo da igra drugačije. Približio se osnovnoj liniji. Video sam da je zabrinut, da menja taktiku. Nisam imao dobre udarce i on je to iskoristio. On će uvek biti moj idol. Nadam se da ću još igrati protiv njega - zaključio je.

Nadal će se u sledećem kolu susresti sa Britancem Danijelom Evansom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading