SVE SE OKRENULO ZA TILI ČAS: Špancima STALO SRCE zbog Nadala!

Autor:

Sport

13.03.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama u Americi.

SVE SE OKRENULO ZA TILI ČAS: Špancima STALO SRCE zbog Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Španac Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal bio je na ivici ambisa protiv Sebastijana Korde, ali je uspeo da "preživi" i nastavi takmičenje u Indijan Velsu. Rafinim navijačima u Španiji stalo je srce kada je u trećem setu na semaforu stajalo 5:2 u korist autsajdera, ali je osvajač 21 Grend slem titule na volšeban način preokrenuo tok meča.

Pomislio sam da sam izgubljen. U Australiji je bilo slično, ali to ne znači da treba da prestanem da se borim. Čak i kada sam mislio da sam izgubio, moje razmišljanje pred tih 5:2 je bilo ‘Okej, igram loše, ali iako ću izgubiti probaću da završim uz malo bolji osećaj - ocenio je Nadal, koji je odao priznanje protivniku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nema predaje - Nadal srušio Kordu

Tačno je da se malo unervozio. Pravio je više grešaka i iskreno i ja sam zaigrao bolje. Svi se unervozimo kada treba da dobijemo mečeve. Ako ti neko kaže drugačije ili te laže ili ga sport zapravo ne zanima - zaključio je Nadal.

Podsetimo da će se španski as u trećem kolu turnira u Kaliforniji sastati sa Britancem Danijelom Evansom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading