OGLASILI SE ORGANIZATORI INDIJAN VELSA: Znali smo od početka...

Autor:

Sport

10.03.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu ga očekivali od samog starta!

OGLASILI SE ORGANIZATORI INDIJAN VELSA: Znali smo od početka...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković juče je saznao da kovid mere ostaju na snazi u Sjedinjenim Američkim Državama što automatski znači da nije u mogućnosti da nastupa na predstojećem Mastersu u Indijan Velsu. Ubrzo nakon toga objavio je saopštenje u kojem objašnjava svoje prisustvo na žrebu za ovaj turnir.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada se oglasio i Džejms Blejk, nekadašnji američki teniser i aktuelni direktor turnira u Kaliforniji. Iz njegovog saopštenja jasno se vidi da u Indijan Velsu nisu ni očekivali Novaka, pa je sada i njihov zid šampiona uz poruku "Nedostajaćete nam" mnogo jasniji.

- Od početka nam je bilo jasno da učešće Novaka Đokovića na Majami openu zavisi isključivo od njegovog ranog dolaska u SAD, a bilo je jasno da je tako nešto na dugom štapu. Srećom, imamo neverovatno jaku i talentovanu grupu igrača koja učestvuje, tako da se nadamo da ćemo imati sjajan turnir - rekao je direktor Mastersa u Majamiju Džejms Blejk.

Očekuje se da bi Novak mogao ponovo da zaigra na Mastersu u Monte Karlu koji se igra od 9. do 17. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading