MISLIO SAM DA ĆE NOVAK BITI GOAT: Američki teniser promenio ploču!

Autor:

Sport

09.03.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova godina je zakomplikovala priču oko titule najboljeg igrač u istoriji tenisa!

MISLIO SAM DA ĆE NOVAK BITI GOAT: Američki teniser promenio ploču!

Foto: Tanjug/AP

Nadal, Federer i Đoković

Pojava "Velike trojke" je ono što je dovelo popularnost tenisa na najveći nivo u istoriji ovog sporta. 

Njihova bitka za titulu najboljeg igrača u istoriji tenisa i dalje traje, ali čini se da je Rodžer Federer iz nje eliminisan, pa se borba svela na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Iako je delovalo da je Đoković apsolutni favorit u ovoj trci, problemi oko nastupa na turnirima doveli su Rafaela Nadala u najbolju moguću poziciju. 

Da je tako misli i proslavljeni američki teniser Džejms Blejk.

- O tome će se uvek pričati, ljudi će dugo raspravljati o ovome. Hajde prvo da sačekamo da se završi, pa ćemo onda da pričamo ko je najbolji. Pre šest ili sedam godina rekao bih da je Rodžer sigurno GOAT i da će imati najviše Grend slem titula, da niko ne može da ga stigne. Već je bio na 18 ili 19. Delovalo je da će osvojiti još nekoliko, došao je do 20 i bio sam ubeđen da ga niko neće stići - objašnjava Blejk i nastavlja:

- I onda pre dve godine, rekao bih da je ovo lagano za Novaka, onako kako je igrao i još što je mlađi od Rafe i bolje se drži. Rekao bih da će doći do 25, 26. A sada, Rafa je na 21, biće favorit na Rolan Garosu i lako može da stigne do 22, dok za Novaka ne znamo da li će igrati uopšte. To se konstantno menja - zaključio je Džejms.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading