SRBIJI SE OVO NEĆE DOPASTI: Pitali su Vilandera o Nadalu, on odgovorom ISPROZIVAO Đokovića!

Autor:

Sport

08.03.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje tresu planetu!

SRBIJI SE OVO NEĆE DOPASTI: Pitali su Vilandera o Nadalu, on odgovorom ISPROZIVAO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Mats Vilander, bivši svetski broj 1, govorio je biranim rečima o Špancu Rafaelu Nadalu. Rafa je sezonu započeo sa 15 vezanih pobeda, što je Šveđanina naročito oduševilo, a on je tom prilikom istakao da ga upravo to razlikuje od Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

On će napuniti 36 godina tokom Rolan Garosa – bilo bi neverovatno ako nastavi u istom ritmu, jer smo posle prošle godine zaista mislili da smo blizu kraja Rafine karijere. I on je to mislio. Nisam ni zamišljao da će moći da radi ovo što sada radi – ni u milion godina, ne u ovom delu sezone - počeo je Vilander, a zatim je dodao:

Sada se vraćamo Rafaelu Nadalu, kralju šljake koji ne stari. Emocionalno, mislim da je bliži 16-godišnjaku nego 36-godišnjaku, i da je to ono što ga izdvaja u odnosu na Đokovića i Federera. Siguran sam da postoje profesori i naučnici kojima baš nikada ne dosade novi izazovi i to da nađu rešenje za sledeći problem. I Nadal je takav.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadalova dominacija bacila Vilandera u trans

Šveđanin je nastavio da ređa hvalospeve na račun "bika sa Majorke".

On uživa i u tome da oseti strah, da ga je strah za ishod meča, da bude nervozan, da ne zna šta će se dogoditi. Toliko je zaljubljen u taj deo rešavanja problema u svojoj profesiji, da je spreman da oseti i bol i nervozu kako bi video šta će se sledeće desiti. Rafael Nadal je spreman da rizikuje - zaključio je Mats Vilander.

Podsetimo da je Nadal od starta sezone podigao dva pehara u Australiji, osvojio je i Akapulko, a sa 21 Grend slem titulom osamio se na čelu večne liste, ispred dva najveća rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading