Cene u svetu divljaju, a dok se Vučić LAVOVSKI BORI DA ODRŽI CENU GORIVA, đilasovski mediji pokušavaju da izazovu paniku među narodom!

Autor:

Vesti

09.03.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovski portal Nova S ponovo pokušava da uplaši građane Srbije i stvori paniku među narodom, objavljujći netačnu informaciju da će u našoj zemlji gorivo poskupeti, uz isticanje da je to "Vučić najavio"

Cene u svetu divljaju, a dok se Vučić LAVOVSKI BORI DA ODRŽI CENU GORIVA, đilasovski mediji pokušavaju da izazovu paniku među narodom!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Skandalozno laganje i obmanjivanje naših građana pričama o povećanju cena goriva traje već danima, pa je tako đilasovskiportal danas objavio vest pod naslovom: Vučić najavio poskupljenje goriva: Od 13. marta nove muke za srpske vozače. 

Ono što oni nikako da shvate je to da je trenutno ceo svet u haosu, da cene osnovnih životnih namirnica i energenata svakodnevno rastu i da ih niko više ne može da ih kontroliše. Dok se sve to dešava, Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem se lavovski bori da ne bude drastičnih skokova cena. 

Foto: Printscreen

 

Liban, na primer, podiže cene goriva po treći put za nedelju dana. Dizel, koji se koristi za proizvodnju struje, poskupeo je za 38 odsto za nedelju dana, dok su cene benzina porasle za oko 20 odsto. Cene nafte rastu nakon što je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu, dok libanska lira sada tone. 

Foto: Printscreen

 

U Italiji su cene benzina i dizela poludele u poslednjih nedelju dana - sada je nemoguće naći distributera koji prodaje benzin za manje od dva evra po litru, a sudbina dizela izgleda slična ako ne i gora. 

Foto: Printscreen

 

Slična situacija je i u Austriji, gde je na jednoj pumpi čak nestalo benzina.

Srbija se bori za svoje građane, a đilasovski mediji zlurado priželjkuju haos ne bi li politički profitirali na nesreći svog naroda. Koliko ih ne zanima dobrobit naroda pokazali su i pre specijalne operacije Rusije u Ukrajini - dok je Vučić punio naše robne rezerve i govorio čega imamo i koliko kako bi umirio narod i sprečio paniku, Đilasovci su se smejali. 

Vučić je rekao danas u Adaševcima da je razgovarao sa predsednikom Irana i mnogi drugima.

- Stićiću do svih predsednika i premijera da obezbedimo za naš narod da bude dovoljno nafte - najavio je on.

Vučić se osvrnuo na izjave da imamo nafte za dva meseca, rekavši da treba znati šta to znači i da svega 20-tak zemalja može da se time pohvali.

- To ne razumeju. Mi imao nafte za dva meseca da ne kupimo ni litar, a mi već kupujemo tone i tone. Uskoro stižu veće količine da napunimo sva naša skladišta do vrha - naglasio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading