ARGENTINAC O SUSRETU SA NOVAKOM: Upoznali se u Beogradu, a Novak ga iznenadio jednom rečenicom!

Autor:

Sport

07.03.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam mogao da progovorim od nervoze!"

ARGENTINAC O SUSRETU SA NOVAKOM: Upoznali se u Beogradu, a Novak ga iznenadio jednom rečenicom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mladi argentinski teniser Fransisko Čerundolo ispričao je u jednom intervjuu da je imao tremu prilikom susreta sa Novakom Đokovićem. Do upoznavanja je došlo prošle godine tokom Serbia Open-a u Beogradu.

Igramo sam finale u Buenos Ajresu i nakon toga sam otputovao za Evropu. Tri nedelje kasnije, igrao sam na Serbia Openu. Radio sam u teretani i, odjednom, pojavio se Novak. Do tog momenta ga nikada nisam video uživo - počeo je priču Argentinac.

Foto: Tanjug/AP

 

On je imao samo pozitivne reči za srpskog asa. Posebno ga je iznenadilo što je srpski as ispratio njegove rezultate.

Bio sam jako nervozan kada sam primetio da kreće ka meni. Pogledao me je, pitao se i predstavio kao "Novak". Nisam mogao da pričam, bio sam strašno nervozan. Čestitao mi je na tituli u Buenos Ajresu. Iznenadilo me je to što najbolji teniser sveta, koji ima milion stvari u glavi, zna rezultat mog meča. Bio sam polaskan - kazao je Čerundolo.

Argentinski teniser trenutno se nalazi na 76. mestu ATP liste i u velikom je naletu, ali i dalje nije uspeo da se probije na grend slem turnirima. Najveći uspeh mu je prolazak u glavni žreb Rolan Garosa gde je ispao u prvom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading