Kada brod tone prvo beže PACOVI: Srpska teniska LEGENDA isprozivala Marjana Vajdu!

Autor:

Sport

03.03.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neće ovo naškoditi Novaku!"

Kada brod tone prvo beže PACOVI: Srpska teniska LEGENDA isprozivala Marjana Vajdu!

Foto: K1

Novak Đoković i Marjan Vajda raskinuli su saradnju koja sa kartkom pauzom traje od 2006. godine.

 

 

Radmilo Armenulić, legendarni srpski teniser, ima svoje viđenje celokupne sitaucije vezane za odlazak Novakovog trenera.

- Znate, ima ona stara priča kad lađa počne da tone, pacovi prvi napuštaju brod... Verovatno je Vajda bio uvređen jer je Ivanišević poslednjih godina bio više uz Novaka, nego on. Mislim da je Vajda Đokoviću dao mnogo, uostalom sve velike trofeje osvojio je radeći sa njim. Opet, smatram da razlaz sa Vajdom neće naškoditi Novaku - rekao je za Kurir Radmilo Armenulić i dodao:

- Oni su verovatno hteli malo da sakriju taj raskid. Svako od njih će naći razloge zbog čega. Možda Vajda više ne može da prati Novaka, možda hoće da se posveti talentovanoj ćerki... Novak može da kaže da mu je dovoljan samo Ivanišević. Oni će ostati prijatelji, to je sigurno. Vajda je bio bukvalno član familije Đoković. Nema tu razloga za neke ružne reči, ili nešto slično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
zdravisha

03.03.2022 15:37

Ovaj covek uvek ima nesto da kaze. Kao onaj lasica bivsi db.

Vladimir

03.03.2022 17:22

Armenula - strucnjak opste prakse

Dragan

04.03.2022 06:14

Da je ono za pacove istina, Armenulić bi odavno prestao da s**e, ili možda to ne važi za pacove od 82-e godine.

Posmatrač

04.03.2022 14:16

Kako se usuđujete da poredite Vajdu sa pacovima koji napuštaju brod? Sram vas (namerno malo v) bilo. Vajda je bio najodaniji saradnik u Novakovom timu. Pošto se sa Novakom događa to što se događa i ja bih (da sam mu bio trener) ga napustio. Novakov brod tone ali ne zbog Vajde nego zbog Novakovih stavova. Njegov problem, ali zasigurno Novak gubi i navijače. I ja sam "pacov" koji napušta Novakov brod koji tone.