NOVAKOVA SUDBINA I DALJE NEIZVESNA: Da li je vakcinacija NEIZBEŽNA?

Autor:

Sport

04.03.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gaudenci progovorio.

NOVAKOVA SUDBINA I DALJE NEIZVESNA: Da li je vakcinacija NEIZBEŽNA?

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Prvi čovek ATP-a, Andrea Gaudenci je izneo svoje mišljenje o Novaku Đokoviću.

- Želja nam je da vidimo Novaka zdravog i srećnog na turnirima. Kao jedan od naših najvećih šampiona, ima ogroman uticaj na svaki događaj na kojem učestvuje. U ovom trenutku je šteta što ga činjenica da nije vakcinisan sprečava da bude na određenim turnirima. Mi sa naše strane možemo da nastavimo da naglašavamo da svim igračima preporučujemo da se vakcinišu - izjavio je Gaudenci.

Prokomentarisao je i PTPA organizaciju koju je osnovao Đoković.

 

 

- Uvek sam isticao da je tenisu potrebno jedinstvo. Kada postoji podela, ona je uzrok neefikasnosti. Naši pristupi mogu biti drugačiji, ali ćemo mi učiniti sve što možemo da obezbedimo uspeh tenisa i održimo zdravo okruženje za naše igrače. Posvećeni smo našoj viziji. Smatram da to možemo da postignemo ujedinjeni. Međutim, otvoreni smo za dijalog u svakom trenutku - izjavio je.

Podsećamo da je Đoković od ponedeljka pao na drugo mesto na ATP listi nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Dubaiju. Njegovo učešće na ostalim turnirima je i dalje neizvesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading