SVETE, UJEDINI SE DA STRPAMO PUTINA U ZATVOR! Teniser koga je PODRŽAO Novak poslao BRUTALNU poruku pod punom ratnom opremom! (FOTO)

Autor:

Sport

03.03.2022

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinac u žiži javnosti!

SVETE, UJEDINI SE DA STRPAMO PUTINA U ZATVOR! Teniser koga je PODRŽAO Novak poslao BRUTALNU poruku pod punom ratnom opremom! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Ukrajinac Sergej Stahovski još jednom se oglasio povodom ratnih dešavanja u svojoj zemlji. On je nedavno otkrio da mu je podršku uputio srpski teniser Novak Đoković, a sada je pozvao svet da se ujedini i strpa Vladimira Putina u zatvorsku ćeliju.

Nikada u svom životu nisam očekivao da ću morati da nosim pancir u Kijevu. Katastrofa je način na koji je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu. Bombarduju gradove, ubijaju nedužne ljude. Svete, moramo da se ujedinimo da ovo prestane, da stavimo Putina tamo gde pripada - u zatvorsku ćeliju! - naveo je Stahovski, koji je podelio fotografiju pod punom ratnom opremom.

 

 

Podsetimo, ratni sukobi u Ukrajini su počeli 24. februara, a Stahovski je već iznosio brojne uvrede i pretnje na račun prvog čoveka Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
DrMejn

04.03.2022 02:21

Lol lol

Pepsi

04.03.2022 02:29

Ko je ovaj anonimni jadnik ?????

Odgovori 16 7
Bojan

04.03.2022 09:55

Necemo. Putin se bori protiv nato bande. Necemo se ujediniti sa ubicama nase dece NIKADA.

Odgovori 34 5
Joj

04.03.2022 10:47

Evo nije uspeo kao teniser mozda ce kao vojnik ili kao tiktoker

Odgovori 16 2