RUSIJA ILI UKRAJINA? Đoković na jednoj, Rafa i Rodžer na DRUGOJ strani!

Autor:

Sport

02.03.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjasnili se!

RUSIJA ILI UKRAJINA? Đoković na jednoj, Rafa i Rodžer na DRUGOJ strani!

Foto: Tanjug/AP

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski pridružio se vojsci svoje zemlje u ratu protiv Rusije.

Sergej se javio direktno sa fronta.

On je otkrio da ga je Novak Đoković kontaktirao, dok su Rafael Nadal i Rodžer Federer bili bez odgovora.

- Đoković mi je poslao poruku podrške, malo smo i proćaskali. Pokušao sam da kontaktiram Rodžera i Rafu. Žao mi je što su izabrali da ćute. Razumem ih, ovo nije njihov rat - rekao je Stahovski za "La Stampu".

Nekada 31. teniser sveta nije imao nikakvo vojno iskustvo pre odlaska u ovaj rat.

 

 

- Nemam nikakvo iskustvo, vojna služba nije obavezna u Ukrajini. Ali sam spreman da učinim sve što je potrebno da zaštitim svoju zemlju i sprečim Rusiju da pobedi. Ako to znači da treba da uzmem oružje i branim se pucajući u nekoga, to ću učiniti - rekao je Ukrajinac i dodao:

- Imamo podršku sjajnih ličnosti, važno je da se ona nastavi. U suprotnom, kada završi sa Ukrajinom, Putin će početi da bombarduje Evropu.

Za kraj, dotakao se i ruskih tenisera Andrea Rubljova i Danila Medvedeva.

- Oni su dobri momci, razumeju zverstvo ovog rata. Ako ništa, trude se da urade nešto, drugi ni to. Već sam primio stotine poruka od tenisera širom sveta, koji su šokirani šta se dešava. To je pomoć, pokazuje da razumeju da je laž ono što Putin govori o Ukrajincima nacistima - zaključio je Stahovski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
tito

02.03.2022 21:02

Ti ocito pored ociju si slijep..Da s e nisu u Odesi Rusi sami spalili??Eto ti tvojih zapadnih prijatelja rafe i rodzera ...Stvarno si glup ko vecina tvojih zemljaka zapad va s uvalio i gura vas u rat..

Veljko949

09.03.2022 15:16

Stahovski kaže "U suprotnom, kada završi sa Ukrajinom, Putin će početi da bombarduje Evropu." Putin če pre toga zamoliti Amerikance i Evropljane da se sve američke nuklearne bombe smeštene u Evropi vrate u Ameriku. Stahovski se kasno setio da reaguje, mogao je ranije da uzme pušku u ruke i brani narod Ukrajine napadnut od ukrajinskih neonacista-Banderovaca.

MISOLOG

13.03.2022 21:20

Najveci Djokovicev neprijatelj je sam sebi. Zna da lupa i da se kaci stvari koje mu se ne ticu.