VILANDER BLJUJE VATRU! Novakov HEJTER udario jače nego ikada: Zabranite mu da igra tenis!

Autor:

Sport

03.03.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin ponovo udara!

VILANDER BLJUJE VATRU! Novakov HEJTER udario jače nego ikada: Zabranite mu da igra tenis!

Foto: Tanjug/AP/Profimedia.rs

Aleksandar Zverev i Novak Đoković, uz ilustraciju Matsa Vilandera

Šveđanin Mats Vilander ocenio je da Nemcu Aleksandru Zverevu ne bi trebalo da bude dozvoljeno da nastupa na narednim Grend slemovima. Vilander smatra da bi Zverev, umesto na terenu, neko vreme trebalo da provede na "rehabilitaciji" zbog nedoličnog ponašanja.

- Ako igrač polomi reket na sudijskoj stolici i to na svega nekoliko centimetara od noge sudije onda ne treba da mu bude dozvoljeno da se vrati na teren dok ne prođe neki proces rehabilitacije. Treba da prođe neko vreme. Moramo da ga kaznimo na pravi način. Ako mu dozvolimo da se vrati na teren i da igra tenis nedelju ili dve dana posle toga onda je to prebrzo - rekao je Vilander za "Eurosport", a zatim je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija Vilandera i Đokovića

- Za mene novac nije način da se kazni. Ili nekoga sa takvim ponašanjem kaznite suspenzijom na dva-tri meseca ili na šest meseci. Ne možete da mu dopustite da igra najvažnije turnire u ovoj godini. Sada su najvažniji verovatno grend slemovi, Mastersi i Dejvis kup. Ne znam gde tačno treba povući crtu, ali ako mu dozvolite da se takmiči odmah na turnirima onda to nije fer prema drugim igračima - jasan je Mats Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Mara

03.03.2022 17:26

Vilanderu, stvarno si dosadan. Ko tebe pita? Koji si ti faktor? Zaćuti već jednom.

SNIPER

03.03.2022 21:17

Alo bre Vilanderu , otkaci se Novaka, ponasas se kao da ti je je*o sve zivo i mrtvo. Kompleksasu odvratni. Mogu i drugi da postanu hejteri ali sa tobom kao metom. Prestani vec jednom , STOKO

Mizantrop

04.03.2022 12:48

@SNIPER - Uopšte nije pričao o Novaku već o Zverevu. Čitaš članak ili gledaš naslov i slike?