Fotke Ane Radulović sa VENČANJA koje javnost NIKADA nije videla: Voditeljka je izgledala potpuno drugačije, a otkrivamo i ISTINU o odnosu sa porodicom muža! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

03.03.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotke voditeljke Ane Radulović koje javnost nikada videla nije.

Fotke Ane Radulović sa VENČANJA koje javnost NIKADA nije videla: Voditeljka je izgledala potpuno drugačije, a otkrivamo i ISTINU o odnosu sa porodicom muža! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Voditeljka Ana Radulović postala je poznata u emisiji ,,Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji. Izuzetno harizmatična i simpatična voditeljka, pobrala je sve simpatije gledalaca, zbog njene lepote i stava koji ima. 

 

 

Međutim, o Radulovićki se malo zna, kada je u pitanju njena prošlost. Osim toga da je udata za pevača Mirčeta Radulovića i da imaju uspešne karijere kao i naslednika, koji je centar njihovog sveta, atraktivna voditeljka vrlo vešto krije svoj život. 

 

 

Portal Republika.rs ekskluzivno je u posed fotografija sa voditeljkinog venčanja, na kojima je izgledala potpuno drugačije. Uspeli smo da saznamo i neke detalje o Aninom svadbi, a za novogodišnji intervju Radulovićka je sa svojom jačom polovinom otkrila i kakav je zaista njihov brak. 

- Ana i Mirče su bili taj dan prelepi, preslatki zajedno, bila je to gala svadba, bukvalno su razmišljali gde da stave narod, preko 500 zvanica, to je bilo 2015. godine, u Beogradu, o toj svadbi se toliko peičalo među prijateljima. Tad nismo mi ni slutili da će Ana postati ovako popularna i poznata, a nama je drago zbog toga, ima našu veliku podršku i svi je volimo. Mirčetova porodica je obožava, bukvalno bolju snajku nisu mogli da imaju - otkriva izvor blizak voditeljkinom mužu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Vesna

03.03.2022 21:57

Ma kakva voditeljka, kakvi bakraci, rialiti cirkusantkinja bezvezne Red televizije sve polupismeni

ja

03.03.2022 23:04

Ala se ova izoperisala, Buhe ona voditeljka, vec starleta u pokusaju

Zoran

04.03.2022 08:03

E sad još da im snajka rodi više od jednog. Teško..., ako uopšte. Biće u novinama.