Elena Karaman nakon RAZVODA u ilegali! Znaju je kao ženu najvećih MOĆNIKA, a malo ko zna da joj je život obeležila STRAVIČNA TRAGEDIJA!

Autor:

Zabava

03.03.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman nakon razvoda promenila način života i povukla se u ilegalu.

Elena Karaman nakon RAZVODA u ilegali! Znaju je kao ženu najvećih MOĆNIKA, a malo ko zna da joj je život obeležila STRAVIČNA TRAGEDIJA!

Foto: instagram.com/elenakaraman.essenceofliving

Nastarija ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman, veliku pažnju javnosti privlači oduvek. Zanimali su je novinarstvo i manekenstvo, a na kraju se opredelila za dizajn enterijera kojim se i danas bavi.

 

 

Elena je svojom lepotom uvek plenila i privlačila mnogo pažnje, a njen ljubavni život je naročito intrigirao.

 

 

Naime, Elena se početkom devedesetih godina udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića sa kojim ima dva sina, Luku i Andreja. Luka je njen prvenac kog je dobila sa samo 19 godina, a njena poruka za njegov 28. rođendan je ganula mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luks (@luksmineral)

 

– Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav – napisala je Elena.

Nažalost, drugi sin Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo 2009. godine, sa svega 13 godine. Na dan njegovog 26. rođendana Elena je sve ganula dirljivim rečima.

– Na dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je ona na Instagramu.

2001. godine došlo je do kraha braka Elene i Peđe, a njihov razvod je bio turbulentan.

Nakon ljubavi sa Peđom, Elena je sreću pronašla pored Andrije Draškovića sa kojim ima sina Matiju, alil i ta ljubav je bila kratkog daha.

 

 

Elena je zatim uplovila u bračne vode sa Jugoslavom Karićem, sa kojim su je upoznali zajednički prijatelji, a kako je Jugoslav neretko isticao, odmah je znao da je ona prava. Njih dvoje su 15 godina bili u braku koji se činio savršen, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode.

 

 

Neko vreme se nagađalo da u braku ne cvetaju ruže, a krajem 2019. godine Jugoslav je pokušao da demantuje te navode. Međutim, ipak je došlo do kraja, a Elena se okrenula životu u ilegali, prirodi, duhovnosti, a u jogi pronalazi svoj mir, prenosi Objektiv.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lulu Fox

04.03.2022 12:07

Ove sedmice drugi put citam u Blicu da je neko u ilegali... zna li novinar sta ilegal znaci? Koliko vidim ovi ljudi nisu prekrsili nikakav zakon...