PREDSEDNIK POPIO ŠAMAR! Teniser mu odvalio šljagu, razlog je haos oko rata u Ukrajini!

Autor:

Sport

01.03.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je uzdrmao ceo svet!

PREDSEDNIK POPIO ŠAMAR! Teniser mu odvalio šljagu, razlog je haos oko rata u Ukrajini!

Foto: Tanjug/AP

Sekretar Teniskog saveza Ukrajine Jevgenij Zukin ošamario je Tomasa Hamerla, predsednika Evropske teniske federacije.

Rat u Ukrajini i naredba Vladimira Putina da se krene u ofanzivu na tu zemlju izazvala je niz nemilih događaja širom sveta, pa tako ni sport nije ostao imun na čitav događaj.

Zbog incidenta je čak pozvana i policija koja je došla na lice mesta, a već narednog dana je Teniski savez Ukrajine poslao pismo Evropskoj teniskoj federaciji tražeći da se svi ruski i beloruski teniseri i teniserke sankcionišu, što se do danas (još) nije dogodilo.

 

 

- Pročitao sam saopštenje, završio večeru, ustao od stola, okrenuo se i video Hamerla koji je bio na pet stolova od mene. Došao sam kod njega i pitao ga kako si mogao ovo da uradiš. Rekao mi je 'odlazi', a onda sam ga slabije ošamario i otišao od njega - ispričao je Zukin koji je potom odveden u policijsku stanicu u Antaliji gde je dao izjavu, a potom se izvinio Hamerlu zbog žestoke reakcije- stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading