VREME JE DA SE OSVETIM: Najbolji svetski teniser uputio PORUKU od koje PODRHTAVA zemlja!

Autor:

Sport

25.02.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažne reči odjekuju planetom!

VREME JE DA SE OSVETIM: Najbolji svetski teniser uputio PORUKU od koje PODRHTAVA zemlja!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Danil Medvedev i zvanično će postati najbolji svetski teniser u ponedeljak nakon poraza Novaka Đokovića u četvrtfinalu Dubaija.

Pre toga odmeriće snage sa Rafaelom Nadalom u polufinalu turnira u Akapulku. Španac je slavio u njihovom okršaju u finalu Australijan opena, a Medvedev sada poručuje da je spreman da se revanšira.

- Igrati protiv člana velike četvorke je uvek čast, veliki izazov. Na Australijan openu sam bio blizu da ga pobedim. Bio je to težak poraz za mene, ali takav je sport, sada je vreme da se osvetim. Ako pobedim sutra, odlično, ali ako se ponovo sretnemo u Indijan Velsu ili Majamiju, neće biti važno da li sam pobedio ovde. On je sjajan igrač, nikad ga nije lako pobediti - rekao je Medvedev.

Foto: Tanjug/AP

Finale Australijan opena Medvedev i Nadal

Medvedev ima negativan skor sa Nadalom. Do sada je uspeo da ga pobedi samo jednom i to na završnom Mastersu u Londonu 2020. godine.

- Teško je reći, posebno ako pogledate šta se dogodilo na poslednjim Grend slemovima. Većinu su osvojili članovi Big 3, mada je tačno da sam imao privilegiju da slavim na US openu. Tada u Njujorku sam jedini put pobedio člana velike trojke na Grend slemu. Moraću da nastavim da radim i budem sve bolji. Na drugim turnirima sam umeo da ih pobedim. Na Australijan openu je bilo trenutaka u meč u kojima nisam bio dovoljno jak. Rano je govoriti o novoj eri. Ja sam srećan što sam postigao svoj cilj, sjajan je ovo osećaj za mene i moj tim - dodao je Rus.

Meč je programu u subotu od 05.00 ujutru po srpskom vremenu. Pobednik ovog meča u finalu Akapulka će igrati protiv boljeg iz duela Cicipas – Nori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading