ŠPANAC IZNENADIO SVE! Đoković osvaja Vimbldon, Nadalu Rolan Garos! Šta će na ovo reći Medvedev i ekipa?

Autor:

Sport

21.02.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser osovjio je na Australijan openu svoju 21. Grend slem titulu, a u razgovoru sa predstavnicima medija osvrnuo se i na glavne konkurente i njihove izglede da ga stignu i prestignu.

ŠPANAC IZNENADIO SVE! Đoković osvaja Vimbldon, Nadalu Rolan Garos! Šta će na ovo reći Medvedev i ekipa?

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Dobro je poznat rivalitet savremenog tenisa u kojem se izdvaja trio Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer. Trenutno španski teniser ima jednu Grend slem titulu više osvojenu u odnosu na preostalu dvojicu, a i pored činjenice da će titula osvojena u Melburnu sigurno večito ostati u senci dešavanja sa Novakom Đokovićem, Nadal je ocenio svoje izglede da upravo ta titula bude i odlučujuća u izboru najtrofejnijeg tenisera savremene ere:

- Ne verujem da će 21. titula biti dovoljna. Đoković je favorit za Vimbldon. Na Rolan Garosu se nadam da će Rafael da pobedi, za US open više ne znam... Realnost je da im postaje sve teže da osvoje Grend slem, jer dolaze ljudi odozdo koji su veoma jaki - dodao je Nadal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading