NIŠKA TRAGEDIJA SE NASTAVLJA: Partizan ostao bez DVA KLJUČNA IGRAČA posle Kupa Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

21.02.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan oslabljen u nastavku sezone.

NIŠKA TRAGEDIJA SE NASTAVLJA: Partizan ostao bez DVA KLJUČNA IGRAČA posle Kupa Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Alen Smailagić doživeli su povrede tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, a sada je poznato koliko dugo će odsustvovati.

Avramoviću je stradao nos, pa će u narednom periodu biti prinuđen da nosi zaštitnu masku, dok će momak iz Koteža biti na poštedi između sedam i deset dana, usled povrede kolena.

Aleksa je nažalost doživeo potpuni prelom nosa. Obavili smo snimanja, namestili smo šta je bilo moguće. On je sada sa reprezentacijom i preporučio sam da može da igra samo sa zaštitnom maskom koju će morati da nosi narednih 15 dana - naveo je doktor Moma Jakovljević za "Mozzartsport", a zatim se osvrnuo na Smailagićev slučaj.

Republika

Foto: Starsport

Avramović polomio nos

Uradili smo i Alenu magnetnu rezonancu, videlo se uganuće kod skočnog zgloba i kolena. Čeka ga pauza od sedam do 10 dana kada ćemo ponovo obaviti preglede - dodao je Jakovljević.

Republika

Foto: Starsport

Smailagić i Obradović

Dakle, samo dan posle bolnog poraza od Crvene zvezde u finalu kupa, trener crno-belih Željko Obradović suočava se sa novim kadrovskim problemima. Teški dani za "Grobare"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading