NOVAK JE NAJVEĆI: Holandski teniser OTVORIO OČI svetu! Ovo je njegova najveća INSPIRACIJA!

Autor:

Sport

11.02.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šampion Vimbldona iz 1996. godine svestan je ko je najbolji teniser u istoriji ovog sporta.

NOVAK JE NAJVEĆI: Holandski teniser OTVORIO OČI svetu! Ovo je njegova najveća INSPIRACIJA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ričard Krajiček je sumirajući sva dešavanja koja su pratila Novaka Đokovića na početku ove godine, izneo zanimljivo zapažanje:

– Federerovi navijači su jedan od razloga zašto je Novak tako uspešan. Toliko su navijali za Rodžera i mislili da mu pomažu, ali zapravo su pomagali Novaku da pobedi – kaže Krajiček.

Nezaobilazna tema bila su i događanja na prvom ovogodišnjem Grende slem turniru u Melburnu:

– Biće zanimljivo videti šta će se dešavati u Dubaiju. Obično biste rekli da će ga ovo motivisati i da ne želite da ga igrate protiv njega jer je tada smrtonosniji. Ali dešavanja u Australiji su drugačija. Navikao je da se na terenu bori sa publikom, svojim protivnikom, a ponekad i samim sobom. Ali ovo je potpuno drugačiji pritisak i drugačija vrsta razočarenja od toga kada imate publiku protiv vas ili izgubite meč na Vimbldonu, pa se posle vratite i pobedite. Ali znate šta, Novak je jedan od najjačih momaka koje sam ikada video u sportu i možda će ga to još više motivisati. Teško je znati kako će odgovoriti.

Holanđanin smatra da su za Đokovićev neulazak u Australiju kriva pravila koja nisu bila razjašnjena pre nego što je Srbin sleteo u Melburn.

– Došlo je do nesporazuma između Novaka, Teniske asocijacije Australije i tamošnjih vlada. Da je mislio da ne može da uđe u zemlju, ne bi tamo ni putovao. To nije bilo lepo za Novaka, ni za turnir pre svega, ali je na kraju bio veliki Australijan open. Srećan sam zbog ljubitelja tenisa koji su mogli da gledaju sjajne mečeve i turnir – dodao je Krajiček.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana

13.02.2022 06:30

Ovu istu izjavu je dao i Gaske , zar nemate nista drugo da pišete!!!