ČOVEK BEZ SRAMA: Premijer Australija dotakao DNO, ponovo udario na Novaka!

Autor:

Sport

16.02.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Australije Skot Morison još jednom je dotakao dno.

ČOVEK BEZ SRAMA: Premijer Australija dotakao DNO, ponovo udario na Novaka!

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug/ilustracija

Novak Đoković

Skot Morison je za RTS još jednom potvrdio i stao iza svojih stavova o sramnom oduzimanju vize Novaku Đokoviću, a potom i njegovom proterivanju iz Australije.

- Australija ima stroge zakone i pravila o graničnoj bezbednosti i niko nije iznad njih - stoji u odgovoru Morisona RTS-u.

Sramni premijer Australija ni u jednom trenutku nije pokazao ni trunku kajanja zbog skandaloznog postupanja  postupanja australijskih državnih organa, što je potvrdio i Federalni sud Australije, kada je doneo odluku da se Đoković “oslobodi iz poluzatvora u hotelu Park u Melburnu”.

Mnogo nelogičnosti i nepravilnosti oko celog ovog slučaja potvrdila je i rasprava u Parlamentarnom komitetu pre dva dana.

Utvrđeno je da Morisonovi navodi, da je Novaku Đokoviću vizu odobrio kompjuter po automatizmu, nisu tačni, već da su to učinili službenici Ministarsta za imigraciju i Ministarstva unutrašnjih poslova Australije nakon detaljnih provera.

Takođe, na spomenutoj sednici Komiteta je postavljano i sledeće pitanje, a to je, zašto se ime srpskog tenisera, ako se tvrdilo da je opasan po društvo, nije nalazilo na spisku osoba za praćenje.

Zvaničnik Ministastva unutrašnjih poslova je naveo da to i nije bilo važno, jer je Novak Đoković bio nadziran tokom svog boravka na Petom kontinentu. Potvrdio je to i Novak tvrdnjom da su helikopteri i brojne kamere pratili svaki od njegovih malobrojnih treninga u Melburnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

U pismu RTS-u, premijer Australije, potom, opravdava odluku svog ministra za imigracije Aleksa Hoka o proterivanju našeg asa.

- Ministar je doneo takvu odluku na bazi zaštite javnog interesa - navodi se u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
voja

16.02.2022 18:32

ma pluvac ga jer mu moraju isplatiti odstetu,i ja bih sve to mirno podneo za dobru sumu

Nenad

16.02.2022 20:16

Jadnik,bednik,pacenik, mučenik,idiot,JEDNOM REČJU skot.