BIO JE RED! OGLASIO SE I ŠPANAC NAKON NOVAKOVOG INTERVJUA ZA BBC: Prestanite sa napadima na Đokovića!

Autor:

Sport

16.02.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju koji je Novak Đoković uradio za "BBC" ne prestaje da izaziva reakcije javnosti!

BIO JE RED! OGLASIO SE I ŠPANAC NAKON NOVAKOVOG INTERVJUA ZA BBC: Prestanite sa napadima na Đokovića!

Foto: Profimedia.rs

Novak Đoković i Rafael Nadal

Novak Đoković oglasio se prvi put o neprijatnosti koju je doživeo u Australiji u ekskluzivnom intervjuu za "BBC". Tom prilikom govorio je o nepravičnom tretmanu od strane tamošnjih vlasti, razlozima deportacije, kao i o stavovima o vakcinaciji.

Mnogo su samo čekali priliku da se obruše na Novaka, ali ima i onih koji staju u odbranu najboljeg tenisera sveta.

Jedan od njih je i Aleks Koreča, bivši španski teniser koji je u najboljim danima svoje karijere zauzimao drugo mesto na ATP listi.

- Novak je mnogo dao za tenis. Možda vam se ne sviđa njegovo ponašanje na terenu nekada, možete da budete protiv toga, a može i da vam se sviđa, svejedno. Ali ne možemo da zaboravimo koliko znači ovom sportu. Samo izaći i kritikovati ga toliko zato što je odlučio da zadrži pravo da ne primi vakcinu - mislim da je to previše i mislim da je zaslužio da mu pokažemo više poštovanja - rekao je Koreča, a preneo "Eurosport".

 

 

Ako Đoković ne bude igrao na turnirima ove sezone biće to veliki gubitak, kako za njega, tako i za tenis u celini.

- Biće šok ako ne bude mogao da igra naredne dve godine zato što nije vakcinisan. Nadam se da će mu biti omogućeno da igra na koliko god turnira poželi. On zna da će morati da poštuje pravila svake države. Ako kaže 'Nisam vakcinisan, mogu li da igram?' i kažu mu 'može', putovaće, a ako mu kažu 'ne može' ostaće kod kuće. Lično mislim da je bolje da se pojavi na što više turnira - zaključio je Aleks Koreča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading