KAO DA JE NAJOKORELIJI KRIMINALAC: Novaka su pratili HELIKOPTERI, kamere su snimale svaki KORAK, a pogledi kolega su POVREĐIVALI!

Autor:

Sport

15.02.2022

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako vreme prolazi sve više detalja izlazi na videlo.

KAO DA JE NAJOKORELIJI KRIMINALAC: Novaka su pratili HELIKOPTERI, kamere su snimale svaki KORAK, a pogledi kolega su POVREĐIVALI!

Foto: Tanjug/AP

Pojavile su se nove informacije vezane za intervju koji je Novak Đoković dao za britanski BBC.

U vezi dešavanja na Australijan openu, tj. dešavanja koji su prethodili prvom Grend Slemu u sezoni, najbolji teniser sveta je rekao:

- Bilo je jako, jako teško! Dok sam bio na aerodromu, nisam mogao da koristim telefon tri, četiri sata. Bio sam izgubljen, stvarno, nisam znao šta se događa - rekao je Đoković.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković intervju BBC

 

Kasnije je dobio telefon, ali i šansu da trenira. Uslovi nikako nisu bili zadovoljavajući pre prvog saslušanja na sudu.

- Nisu to bili normalni uslovi za trening kakve inače imam pred Grend Slem. Helikopteri su mi leteli iznad glave i to tokom svakog treninga. Kamere su bile svuda oko mene na Rod Lejver Areni. Kolege su me gledale, osetio sam te poglede. To me je zaista povredilo - rekao je Đoković.

Pa dodao:

- Jasno, razumem da su to radili zbog svega što su videli u medijima. Ja nisam izlazio u javnost jer sam prethodno rekao da ću ćutati zbog sudskog procesa. Ali sam u tom momentu imao jaku želju da progovorim i pružim objašnjenje - rekao je Đoković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading