SAČEKALA JE ĐOKOVIĆEVA SUDBINA: Mlada Ruskinja proživljava pravu TORTURU u Kini!

Autor:

Sport

15.02.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamila Valijeva (15), mlada ruska klizačica, progovorila je o tretmanu kojem je bila izložena na ZOI u Pekingu!

SAČEKALA JE ĐOKOVIĆEVA SUDBINA: Mlada Ruskinja proživljava pravu TORTURU u Kini!

Foto: AP/Tanjug

Mlada Ruskinja osvojila je zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji, ali pozitivan nalaz doping testa od 25. decembra koji je Kamila dobila, uticao je na to da se dodela medalja ne održi.

U njenom organizmu nađeni su tragovi leka za anginu pektoris, zbog čega je Kamila Valijeva suspendovana, ali je Sud za sportsku arbitražu (CAS) ukinuo suspenziju, pa će ona moći da nastavi takmičenje.

Sve ono šta je doživljavala tokom donošenja odluke o ukidanju suspenzije umnogome podseća na sudbinu Novaka Đokovića u Australiji.

- Sedela sam sedam sati. Imali smo jednu pauzu od 20 minuta. Ja sam samo sedela i gledala. Bilo je veoma teško. Očigledno, ovo je jeddna od faza koju moram da prođem - rekla je Valijeva.

Ostaje da se vidi koliko je sve to ostavilo traga na mladu Ruskinju i da li će uspeti u nastavku Olimpijade da ponovi dobar rezultat.

- Ovi dani su bili veoma teški. Sve ovo mi je iscrpelo emocije. Srećna sam, ali i emotivno umorna. Plačem i od sreće i od tuge. Ipak, srećna sam što ostajem ovde i što ću se boriti za svoju zemlju. Nadam se da ću uspeti da ostvarim dobar rezultat - poručila je Kamila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading