GLEDAJTE I UČITE: Nema mu ravnog, tako to radi Novak Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

09.02.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prethodnih nekoliko dana svetski sport je ostao siromašniji za dvojicu velikih sportista. Navedeno, nije promaklo ni najboljem teniseru sveta...

GLEDAJTE I UČITE: Nema mu ravnog, tako to radi Novak Đoković! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Naime, igrač NFL-a, kvoterbek, Tom Brejdi odlučio je da u svojoj 44. godini života okonča profesionalnu karijeru. Tokom igračker karijere Brejdi je nastupao za samo dva kluba. Gotovo dve decenije je bio član Nju Ingland Patriotsa, a od 2019. nastupao je za Tampa Bej i svakako će u buduće američki fudbal biti siromašniji za jednu živu legendu.

Sa druge strane, tensiki sport je ostao siromašniji za legendarnog Argentinca. U 33. godini života Huan Martin del Potro odlučio je da okonča profesionalnu karijeru, a poslednji meč odigrao je upravo pred svojim navijačima protiv Federika Delbonisa u meču u kojem je legendarni teniser poražen rezultatom 2:0 (6:1, 6:3) čime nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Buenos Ajresu.

Koliki je sportsmen Novak Đoković i koliko poštuje kako svoje rivale, ali i sportske legende drugih sportova, pokazao je današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram:

Republika

Foto: instagram.com/djokernole/

 

Foto: instagram.com/djokernole/

 

 

Bravo Nole, tako to rade veliki sportisti!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading