HLADAN TUŠ U ROTERDAMU: Najglasniji protivnik Đokovićevog nastupa u Melburnu sada eliminisao Krajinovića!

Autor:

Sport

09.02.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je na startu turnira u Roterdamu od Mađara Martona Fučoviča 3:6, 6:3, 6:2.

HLADAN TUŠ U ROTERDAMU: Najglasniji protivnik Đokovićevog nastupa u Melburnu sada eliminisao Krajinovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Filip Krajinović

Ovo je prvi trijumf Fučoviča nad Krajinovićem u njihovom četvrtom međusobnom susretu.

Bolje je srpski teniser počeo meč. Osvojio je prvi set, i odmah napravio brejk u drugom setu, ali je nakon toga poptuno "stao". Fučovič je vezao dva brejka što mu je uz njegova dva servis gema osiguralo drugi set. Počeo je Mađar i treći set brejkom, i na kraju prvi put u karijeri savladao srpskog tenisera.

Protivnik u drugom kolu biće mu Holanđanina Talona Grikspora, koji je dan ranije iznenadio Rusa Aslana Karaceva 2:6, 7:6 (7:2), 7:6 (7:0).

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na putu ka suđenju u Melburnu

Podsetimo, Fučovič se oglasio među prvima tokom torture koju je Novak Đoković doživljavao u Australiji i jasno stavio do znanja da ne želi prvog tenisera u Melburnu.

Zdravlje ljudi je najvažnije, a postoje pravila koja su mesecima poznata. To je da svako treba da se vakciniše, a Đoković to nije učinio. Sa ove tačke gledišta, mislim da on ne bi imao pravo da bude u Melburnu - izjavio je pre početka turnira Fučovič.

Takva izjava očigledno se nije svidela Dušanu Lajoviću koji je Mađara eliminisao u prvom kolu Australijan opena i na samom startu ga poslao kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading