NEĆE MOĆI DA LETI: Novaku se ovo NEĆE DOPASTI - oduzimaju mu nešto NAJDRAŽE!

Autor:

Sport

06.02.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ostaće bez svog privatnog aviona, jer kompanija koju reklamira ima druge planove za njega!

NEĆE MOĆI DA LETI: Novaku se ovo NEĆE DOPASTI - oduzimaju mu nešto NAJDRAŽE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković će ostati bez svog aviona, ali dobiće drugi. Kompanija koju Novak reklamira odlučila se na ovaj potez jer će lansirati novi avion i smatraju da ne postoji bolji čovek koji će ga promovisati, nego najbolji teniser sveta.

Novaku se to nije dopalo s obzirom da je navikao na stari avion, ali nije imao izbora nego da prihvati odluku menadžmenta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković


On ne želi ni veći luksuz, niti nešto glamuroznije jer je inače skroman, a i svi njegovi su se navikli baš na taj avion, međutim, kompanija čiji su avioni želi reklamu za novi i smatraju da će Nole najbolje da ga promoviše - objašnjava izvor i dodaje:

 

Ta promena se neće još desiti jer taj novi avion kompanije koju Nole reklamira tek treba da bude lansiran, ali reč je o pravom čudu savremenih tehnologija. Unutra nema šta nema, pa će Đokovići imati utisak kao da su u stanu, a ne u prevoznom sredstvu. Nole je pokušao da ih ubedi da on ne bi menjao svoj avion koji mu je najbolji od svih, međutim, menadžment kompanije je već doneo odluku, pa će morati da se obavi taj transfer - zaključio je izvor nedeljnika "Skandal!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading