UŽASNO! Novak ima BOLESNO SRCE - ovo je Đokoviću napravilo PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Sport

03.02.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno, ali istinitno! Prvi reket sveta Novak Đoković tokom karijere prošao je kroz mnoge teške faze, a do svetskog trona nimalo nije bilo lako stići. Njegov otac, Srđan, otkrio je jednu jezivu priču...

UŽASNO! Novak ima BOLESNO SRCE - ovo je Đokoviću napravilo PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: Tanjug/AP

Srđan je za "Biznis priče" otkrio da je Novak sa 14 godina kao što je već poznato bio najbolji na svetu, pa je Srđan  samim tim stupio u kontakt sa vlasnikom jedne velike kompanije kako bi stali iza Noleta.

 

 

Stupili su i kontakt i sa Nikolom Pilićem gde je Nole pohađao tenisku akademiju, međutim, kada su iz te kompanije zvali Bobu Živojinovića, našeg prosslavljenog tenisera da ga pitaju za mišljenje, Boba je rekao da Novak ima problema sa petama i bolesno srce, što je prema Srđanovim rečima taj gest napravio pravi pakao Noletu, ali i celoj porodici Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zdenko

03.02.2022 11:50

Evo sta zloba, zavist i sujeta urade od coveka. Sram da ga bude za sve sto je uradio porodici Djokovic i Noletu. Ali nije on jedini. Sta je Divac uradio kad je Doncic trebao da igra u Srbiji i za Srbiju?

Odgovori 37 3
Boban

04.02.2022 07:59

@Zdenko - A ti misliš da je to istina?