TO MU SE NIJE SVIDELO: Đokoviću ZASMETAO jedan potez oca Srđana, ali to nikad neće JAVNO priznati!

Autor:

Sport

02.02.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pisac Danijel Mukša govorio je o odnosu koji imaju Novak i Srđan Đoković.

TO MU SE NIJE SVIDELO: Đokoviću ZASMETAO jedan potez oca Srđana, ali to nikad neće JAVNO priznati!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Mukša, čovek koji je pisao Novakovu autobiografiju, bio je gost na jednoj australijskoj televiziji.

Najbolji teniser sveta se dve nedelje borio za pravdu u Australiji, ali mu je na kraju uskraćeno pravo da učestvuje na Grend slemu turniru u Melburnu.

Dok je Đoković prolazio kroz torturu sramnih australijskih vlasti, njegova podorica je u Beogradu održala nekoliko konferencija za štampu i protesta ispred Skupštine.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Mukša tvrdi da se Novaku to nije svidelo.

- Đoković se nikada ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. S druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dešavalo u Beogradu tokom ludih dana u Melburnu. Toliko je blizak odnos među njima - naveo je ovaj pisac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
nesa151

02.02.2022 10:10

Gospodo novinarcici ,ljubomorcici ,fasisticici zar mislite DA POSVADJATE NOVAKA I OCA!Vi ste budale!On i njegova mati su ga doveli dovde i par divnih trenera.Svi vi ZLOCE ZIVOTA nosite se u tri lepe.Novak je iz MELBURNA DOSAO U BEOGRAD.ZA NOVAKA njegov otac i mati su organizovali okupljanje-sta je tu problem ,njihov sin alooo!Da on ima svoj deo ALI DEO PORODICE on nikad nesme i nemoze ODBACITI OCA I MAJKU(naravno i bracu)JER TO JE NJEGOVA PROPAST:To sto preko Jelene ga zelite odvojiti zapamtite NEMOGUCE! Pre ce se rastati nego svoju osnovnu celiju -porodicu napustitijeli vam jasno djubradijo pisaralska!

Odgovori 21 14
nesa151

02.02.2022 20:53

Svaka cast i postovanje redakciji sto objavi moj predhodni komentar.E to se zove demokratija ma koliko nezgodno bilo po bilo koga.VELIKA HVALA !