BEZOBRAZNO, PRISTRASNO I SRAMNO! Ponovo GAZE po Novaku! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Kristijan Amanpur odlučila je da opet sebi da za pravo da “udari” po Novaku Đokoviću, na neobjektivan način kako ona samo i ume.

BEZOBRAZNO, PRISTRASNO I SRAMNO! Ponovo GAZE po Novaku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

- I, konačno, rekord koji je oboren uprkos svim prognozama. Rafael Nadal je osvojio 21. grend slem titulu, i to na Australijan openu, čime je oborio dosadašnji rekord koji je delio sa Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem. Zamislite ovo: vi ste, sa 35 godina, jedan od najstarijih takmičara, pre nekoliko meseci povreda stopala značila je da se možda nikada neće vratiti tenisu, a onda se još u finalu nađete u zaostatku od dva seta, protiv drugog tenisera sveta, Danila Medvedeva. E, sad zamislite da vas ništa od toga ne zaustavi - rekla je ona.

 

 

Kada je Rafa završio svoje kratko izlaganje, ona je na sledeći način zaključila ovu priču:

- I, uraditi to (pobediti u takvom finalu, posle takvih iskušenja), učinilo je od Nadala muškog GOAT-a, odnosno najboljeg tenisera svih vremena - saopštila je Amanpurova svetskoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Slađana

02.02.2022 06:29

Ne znam zbog čeka jednoj takvoj osobi, srbomrziteljki, uopšte dajete prostor u časopisu. Koga zanima šta ima jedno nama poznato đubre da izjavi

Chica

04.02.2022 08:54

Ona je poznata po objektivnim komentarima. Sećamo se 1999. godine. i koliko mržnje ima prema srpskom narodu.