NEMA JELENE, SVE SE PROMENILO: Novak doneo DRASTIČNU odluku koju je čitava Srbija jedva ČEKALA!

Autor:

Sport

30.01.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (34) ponovo onaj stari kad nema Jelene!

NEMA JELENE, SVE SE PROMENILO: Novak doneo DRASTIČNU odluku koju je čitava Srbija jedva ČEKALA!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Srpski teniser, otkako je deportovan iz Australije, vreme provodi u Srbiji i Crnoj Gori i vratio se tradicionalnim vrednostima. Nole je u domovinu doputovao sam, bez supruge Jelene, koja je u Marbelji s decom, a slobodno vreme je iskoristio da obiđe svetinje u ove dve države i uživa u hrani s naših prostora.

PREKRŠIO DIJETU

Iako je Đoković poslednjih godina prešao na vegetarijansku ishranu i koristio je samo namirnice koje nemaju gluten, to ovoga puta nije bio slučaj. Očigledno da srpski as nije imao kočnice pošto mu supruga nije bila tu, pa je dao sebi oduška tokom boravka na Balkanu.

Đoković je u više navrata uslikan kako jede tradicionalnu srpsku hranu. On je na dočeku u Budvi uzeo uštipak s medom, što se može videti i na slikama s ovog događaja. Takođe, Nole je pre nekoliko dana na Žabljaku jeo pitu s prijateljima, dok je na stolu bila postavljena još i pršuta. Pre odlaska u Crnu Goru, Đoković je majkom Dijanom i ocem Srđanom bio na večeri kod patrijarha Porfiriija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srdjandjokovic_

 

On tom prilikom nije jeo vegetarijansku hranu, što se moglo zaključiti po posluženju koje se nalazimo ispred srpskog asa. Slike kako Novak uživa u domaćoj hrani privukle su veliku pažnju javnosti, a njegovi navijači se pitaju da li je srpski as počeo da jede meso.

- Na Novakovom stolu su pršuta i kajmak, da li je on to počeo da jede meso. Takođe, uzeo je i med, a to nije bez glutena - bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

OKRENUO SE BOGU

Osim tradicionalne hrane, Novak se poslednjih dana okrenuo i pravoslavnoj veri. Najbolji teniser sveta, koji je ranije redovno praktikovao jogu i nosio oko vrata kamen ametist, sada se približio bogu. Đoković je na Savindan bio u Hramu Svetog Save, gde se i pričestio, a pre toga je obišao i Manastir Ostrog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Milica

30.01.2022 12:42

Konačno se vratio sebi. BRAVO. KONAČNO IMA OSMEH.

Odgovori 47 25
Sara

31.01.2022 11:37

@Milica - Šeta se sa mamom i tatom dok žena i deca sede sami kod kuće u drugoj državi.... Mislim trebalo bi da plače ne da se smeje.......

Mimi

30.01.2022 12:57

Ako je bilo ispred njega na stolu, ne znači da je to i jeo

Odgovori 117 14
Bole

30.01.2022 13:18

Ovaj je zavrsio karijeru

Odgovori 21 108