SKANDALOZNO PONAŠANJE PUBLIKE! Medvedev izviždan zbog NOVAKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džim Kurijer ga je posle meča pitao kako se osećao na meč-lopti, a Medvedev je priznao da mu je kroz glavu prošao niko drugi nego Novak Đoković.

SKANDALOZNO PONAŠANJE PUBLIKE! Medvedev izviždan zbog NOVAKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković

Ruski teniser je u izjavi nakon meča pomenuo Novaka Đokovića, što je naišlo na burnu reakciju domaće publike. Iako nije rekao ništa neobično, izazvao je reakciju navijača koji su zviždali sve dok nije dodao Rafaela Nadala i Rodžera Federera u priču.

- Publici se ovo neće svideti. Rekao sam sebi 'Šta bi Novak uradio, šta bi odigrao?'. On je jedan od najvećih šampiona, zato mi je pao na pamet. Ne, nema veze sa Novakom, mogu i Nadal i Federer, oni su šampioni, pitao sam se šta bi uradili. Naterao sam Feliksa da radi, mora da se bori do poslednjeg poena, da se umori za sledeći meč. Urodilo je plodom. Osetio sam da se menja momentum, počeo sam da igram - otkrio je Danil.

Neverovatna reakcija publike naterala je ruskog tenisera da ispravi svoju izjavu i doda još dvojicu tenisera na spisak, iako je Đoković rekorder Australijan opena sa devet titula. Naravno, sve ovo je posledica kontroverznih odluka o deportovanju najboljeg tenisera sveta.

Inače, Danil Medvedev već je jednom imao sukob sa publikom u Melburnu, a tokom meča sa mladim Kanađaninom posvađao se sa čovekom zaduženim za snimke koji se prikazuju na video bimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading