ONI STOJE NOVAKU NA PUTU: Spisak svih učesnika ATP turnira u Dubaiju!

Autor:

Sport

26.01.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nakon svih dešavanja na tlu Australije, kao što je već i objavljeno, na teren se vraća na ATP turniru u Dubaiju.

ONI STOJE NOVAKU NA PUTU: Spisak svih učesnika ATP turnira u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

ATP Dubai

Sasvim očekivano, na ATP turniru iz serije 500 Novak Đoković će imati status prvog nosioca, a organizator turnira je danas objavio i listu svih učesnika turnira. Drugi nosilac će biti Andrej Rubljov, šesti igrač sveta, koji je ranom eliminacijom završio učešće na Australijan openu, a koji se u prethodnom periodu istakao prozivkama na račun srpskog asa.

 

 

Da će ATP Dubai biti izuzetno kvalitetan, svedoče i imena ostalih učesnika. Tu su Kanađanin Feliks Ože Alijasim, Denis Šapovalov i Italijan Janik Siner, Poljak Hubert Hurkač, Rus Aslan Karacev i Španac Roberto Bautista Agut.

Turnir se održava od 14. do 26. februara, podsetimo, Novak je u Dubaiju slavio pet puta i trenutno deli rekord sa Švajcarcem Rodžerom Federerom, koji takođe ima pet pehara iz prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading