MEDVEDEV GLEDA I OČIMA NE VERUJE: Amerikanac PRETI Novaku - na pomolu NOVA DRAMA u Melburnu!

Autor:

Sport

22.01.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksim Kresi, američki teniser, predstavlja senzaciju ovogodišnjeg Australijan Opena, a uoči duela sa Rusom Danilom Medvedevim istakao je da mu je cilj da na čelu ATP liste smeni Novaka Đokovića!

MEDVEDEV GLEDA I OČIMA NE VERUJE: Amerikanac PRETI Novaku - na pomolu NOVA DRAMA u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Trenutno 79. igrač na ATP listi još uvek nema sponzore, ali zato ima visoke ambicije.

Ne još, čekam... Strpljiv sam i čekaću da napravim veliku stvar, a onda da pregovaram. Teško je u ovim vremenima koronavirusa da se sklopi posao, ali želim da se probijem u Top50, pa i Top10 - otkrio je Amerikanac, a zatim je podvukao:

 

 

Da, čak i do broja jedan. Jako sam samouveren. Moj stil je takav da mogu da pobedim svakog. Počev od ove godine pun sam sampouzdanja. Igrao sam protiv Nadala i verujem da sam ga stavio na muke. Držim se svoje rutine i discipline - jasan je Kresi, koji je odlučio da se profesionalno bavi tenisom tek na prvoj godini koledža.

Podsetimo, Amer je u 3. kolu "Ozi Opena" nadigrao domaćeg tenisera O'Konela sa 3:1, a sada ga čeka okršaj sa Rusom, koji će učiniti sve što je u njegovoj moći da ga "smiri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading