SKANDAL TRESE MELBURN! HOĆE DA NAMESTE NADALU TITULU! Malo im je što su proterali Đokovića, pa sada čine i ovo!

Autor:

Sport

25.01.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka ESPN-a Kris Mekendri iznela je zanimljive podatake o Nadalovom nastupu na Australijan openu!

SKANDAL TRESE MELBURN! HOĆE DA NAMESTE NADALU TITULU! Malo im je što su proterali Đokovića, pa sada čine i ovo!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Iako je najveće ime na ovogodišnjem Australijan openu i jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule, Nadal je ove godine odigrao sve mečeve sem jednog u dnevnom terminu. 

Novinarka ESPN-a Kris Mekendri je osim ovog podatka sumirala i Nadalova prethodna učešća. Poslednjih pet godina on je sve mečeve izgubio u večernjem terminu. Redom je gubio od Federera, Čilića, Đokovića, Tima i Cicipasa.

 

 

Mekendri ističe da Špancu više odgovara dnevna vrućina, jer je tada manja vlažnost vazduha, pa njegov stil igre i čuveni top spin dolaze do izražaja u punom intezitetu.

Čini se da organizatori turnira nisu bili zadovoljni što su deportacijom Đokovića sklonili Nadalu nepremostivu prepreku, nego mu sada izlaze u susret povodom termina mečeva, čak i na štetu sopstvene publike.

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal nakon finala Australijan opena 2019.

 

Rafael Nadal savladao je Denisa Šapolova sa 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3 posle četiri i po sata igre i plasirao se u polufinale ovogodišnjeg Australijan opena.

Nakon meča žalio se na bolove u stomaku, morali su čak i lekari da intervenišu, pa ostaje da se vidi u kakvom stanju će Španac dočekati polufinalni meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Маркони

25.01.2022 19:51

О турниру у АО јјр излишно причати ..све блам до блама...фуј...

Odgovori 11 0