VILANDER PONIŽAVAO ĐOKOVIĆA: Nadal je po OVOM parametru NENADMAŠAN!

Autor:

Sport

25.01.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander je analizirao pobedu Rafaela Nadala nad Denisom Šapovalovim, a uspeo je da potkači Novaka Đokovića i kaže kako je Španac po jednom parametru bolji od prvog tenisera sveta.

VILANDER PONIŽAVAO ĐOKOVIĆA: Nadal je po OVOM parametru NENADMAŠAN!

Foto: Tanjug/T. VALIČ, AP, Profimedia

Ilustracija Vilandera, Đokovića i Nadala

Komentator Eurosporta je govorio kako je Nadal bolji od Đokovića kada je reč o emocijalnoj stabilnosti, uprkos činjenici da je srpski teniser po tome nenadmašan.

Međutim, Vilander je imao drugačije mišljenje:

- Rafa prosto zna kako se priprema, zato je došao ranije u Australiju. On zna kako se igra na tri dobijena meča. On prosto zna šta sve ima u svojoj “torbi”, ne samo taktički već i emocijalno. On ulaže sve, kada gledate spolja i sa strane, budete uzbuđeni i kažete to je to. Rafa sebi kao da kaže: “Ja ne mogu da izgubim od tog momka”. On zna kako to da pronađe, da se motiviše. Rafa zna kako da pronađe snagu u tim pomentima i tu je bolji od Đokovića i Federera, jer on kad pogleda svoj boks zna da je dao sve što ima - izjavio je Šveđanin.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Tale

25.01.2022 09:43

"Rafa zna kad da dođe na AO", zato je i ušao u Australiju 4 dana pre isteka karantina i nikom ništa. Zna Rafa da on nije Novak i da nikada beće biti kao Novak, u pozitivnom smislu reči.