LEKCIJU JE NAUČIO! Pokajničke reči nakon SKANDALA i HAOSA u Melburnu!

Autor:

Sport

24.01.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreg Tajli, direktor Tenis Australija, kaže da žali za određenim propustima koji su se dogodili uoči starta turnira.

LEKCIJU JE NAUČIO! Pokajničke reči nakon SKANDALA i HAOSA u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tajli je priznao da je skandal oko odbijanje vize Novaka Đokovića, zasenio događaj i dodaje da će svi koji su u organizaciji naučiti na greškama:

- Ono za čim žalim je da imamo 256 igrača u glavnom i 256 u žrebu kvalifikacija, i odgovor koji dobijamo od njih je ih je sve to što se dešavalo, odvlačilo od turnira. Žalim što su te okolnosti (oko Đokovića) prouzrokovale odvlačenje pažnje. Ne samo igračima, već svima. Da, žalim za tim i uskoro ćemo o svemu pričati i naučiti lekcije iz svega, kako bismo napravili prilagođavanja ili promene koje su neophodne za 2023. godinu. 

- Fer je reći da su svi bili posvećeni tome da urade pravu stvar kako bi se događaj održao i to uključuje sve forme vlade i nas u Tenis Australija. Nijednom nismo odustali od principa sigurnosti za sve. Da, bilo je odvlačenja pažnje igračima i neke će se lekcije naučiti. Ali oporavili smo se i isporučili veliki događaj.

Izbegao je da direktno odgovori na pitanje da li je Đoković zaslužio neku vrstu izvinjenja što mu je dato uverenje da će mu biti dozvoljeno da igra, kroz formu medicinskog izuzeća.

- Pričam sa stanovišta Tenis Australija. Ima tu lekcija za sve nas i počevši od utorka sledeće nedelje, definitivno ćemo sagledati sve što smo uradili, kao što radimo svake godine. Šta smo uradili dobro? Šta nije bilo dobro i onda ćemo krenuti sa pripremom za 2023. Gledajući u budućnost, daćemo ocenu na vreme. U ovom trenutku, koncentrisani smo na nastavak turnira i da se ne vraćamo na sve što se dogodilo- zaključio je Tajli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ive

24.01.2022 22:05

Lazov i licemer.....

Dragan

26.01.2022 01:31

Baš ste licemeri. I to nevidjeni želeli ste da slomite Novaka zato što je primer celom svetu, poštuje svoju dušu svoje telo voli i poštuje svoju porodicu nesebično pomaže svima onima kojima je pomoć potrebna i nije lažov. Stvarno je kao takav velika pretnja svim lopovskim vladama, koji pljačkaju i lažu,,,svoj,, narod.