KRAJ POSLE MELBURNA: Đoković se više NEĆE vraćati na teren!

Autor:

Sport

23.01.2022

10:30

Bivša italijanska teniserka Flavija Peneta uverena je u "tvrdoglavost" Novaka Đokovića, za koga smatra da će ostati veran svojim principima.

KRAJ POSLE MELBURNA: Đoković se više NEĆE vraćati na teren!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Stoga, u okolnostima pandemije koronavirusa, Srbinu će biti gotovo nemoguće da se vrati na teren, a Italijanka je otkrila da je Nole, poput supruge Jelene, sklon ličnim odlukama.

Novak Đoković je oduvek bio drugačiji u svojim razmišljanjima. Od hrane do izlazaka, Nole je navikao na vrlo lične odluke, baš kao i njegova supruga Jelena. Nije mu bilo potrebno da izaziva Australiju koja je poznata po vrlo restriktivnim pravilima - kazala je Peneta, koja je potom dodala:

Veliki šampioni ne znaju za granice. Pobeđivanje je njihova droga. Kao čovek, on je vrlo osetljiv. Mora da oseća ogroman bol pošto je ovako izigran. Novak je svakako snažna osoba, ali ka znam i kao vrlo osetljivo biće. Ako bude ostao pri tome da se ne vakciniše, život će mu pretvoriti u pakao. Ipak, mislim da će ostati veran svojim principima, sada možda više nego ikad pre - zaključila je Flavija Peneta.

Podsetimo, Đoković je deportovan iz Australije posle 11-dnevne sage oko vize, a prve najave govore da će imati velikih problema da zaigra i na ostalim turnirima nevakcinisan. Sudeći po rečima Italijanke, to se neće promeniti...

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Vlada

23.01.2022 12:10

Važno je biti zdrav. Makar i nepelcovan.