SKANDAL! ŠALJU ĐOKOVIĆA U PENZIJU! RUSKINJA napokon OTKRILA šta se sprema Novaku!

Autor:

Sport

22.01.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska teniserka Jekaterina Bičkova smatra da nisu čista posla oko deportacije Novaka Đokovića! Ona ga vidi kao borca protiv sistema, a takvi ljudi obično ne završe dobro.

SKANDAL! ŠALJU ĐOKOVIĆA U PENZIJU! RUSKINJA napokon OTKRILA šta se sprema Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prvi reket sveta

Novak Đoković na udaru je svetske javnosti od momenta kada je objavio da će leteti za Australiju. Ni iz čega konstruisana je teza o Đokovićevim antivakserskim stavovima, i umesto da se bori za titulu u Melburnu, on je 11 dana trpeo torturu i morao da dokazuje svoju nevinost pred sudom. 

Kako to obično biva moćnici su izgurali svoju priču do kraja i Đoković je deportovan. Da tu nisu bila čista posla, mišljenja je i nekada 66. teniserka sveta Ruskinja Jekaterina Bičkova.

 Ne verujem da igrač koji ide da osvoji Australijan Open i sa sobom vodi grupu stručnjaka nije pripremio svu potrebnu dokumentaciju pre puta. To je neka vrsta igre. Ne razumem šta se dešava. Nema smisla da meta bude Đoković jer je otputovao tamo sa medicinskim izuzećem, i nije jedini koji je tako ušao u zemlju. Da li mislim da je ova stvar izrežirana? Da – istakla je Ruskinja.

Teško da bi Novak tek tako putovao u Australiju i leteo 20 sati… To se ne radi, ne verujem i da je Đoković antivakser, samo je rekao da svaki čovek treba da ima pravo izbora. Oni tamo nisu dali izbor, sada praktično izbor ne postoji ni u jednoj državi. Možda je hteo da bude simbol te borbe – kaže teniserka.

Svesna je Ruskinja Novakove borbe protiv sistema, koja je mnogima trn u oku, pa bi najradije voleli da ga vide u penziji.

Ukratko, u Australiji se odigrala jedna vrlo opskurna igra. Nema u ovome nikakve simpatije za Novaka, niti negativnosti za Australiju i vladu te zemlje, samo nije jasno šta se tačno dogodilo. Ovakve situacije ne smeju da se dešavaju na ovom nivou. Ovo su zakulisne radnje. I ona situacija sa US Opena kada je diskvalifikovan bila je apsolutno luda i neverovatna. Dakle, ne isključujem mogućnost da njegov status borca za prava obespravljenih i osnivača nove teniske unije, igra ulogu. Nije isključena mogućnost da će pokušati da ga sklone i da ga pošalju u penziju. Ovo nije činjenica, ali je moguće kao opcija. Novak se protivi sistemu i to se obično ne završi dobro, čak i za jake momke poput njega – zaključila je Bičkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovana

23.01.2022 07:51

Baš će mu nauditi i da ga pošalju u penziju. Kako se naslućuje, on će se baviti ozbiljnim biznisom i, najverovatnije, postati uticajan biznismen i opet će se njegova čuti i ceniti.