PREVESLAO NAS JE JEDAN IDIOT ĐOKOVIĆ: U Australiji LETI PERJE zbog Novaka - politička VRHUŠKA na STUBU SRAMA!

Autor:

Sport

20.01.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski advokat Džastin Kvil osuo je paljbu na tamošnje vlasti zbog načina na koji su se poneli prema prvom reketu sveta Novaku Đokoviću.

PREVESLAO NAS JE JEDAN IDIOT ĐOKOVIĆ: U Australiji LETI PERJE zbog Novaka - politička VRHUŠKA na STUBU SRAMA!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Mislim da izgledamo kao idioti! Ne toliko odluka da ga deportujemo nego cela afera. Rekli smo mu da će imati izuzeće od naše politike duple vakcinacije, pozvali smo ga da dođe ovde, dali smo mu vizu, a onda su ga priveli na aerodromu. Bacili smo ga u pritvor od pet dana, a nije on bilo ko, nego najbolji teniser na svetu. verovatno i najbolji u istoriji - naveo je Kvil za "Skaj njuz".

Pravnik je poručio da je ceo slučaj imao izuzetno negativan uticaj na međunarodnu reputaciju Australije.

Onda smo pokazali da je ta prva odluka užasna, čekali novu odluku i u nedelju, noć pre turnira smo ga izbacili iz zemlje. Morali smo da pomerimo žreb, nismo znali ko i kada igra u ponedeljak. Naravno da smo izgledali glupo.

Republika

Foto: Tanjug/AP;Printscreen

Ne stišava se bura oko Novaka u Australiji

Australijanac je, tom prilikom, Novaka nazvao idiotom, što nema veliki uticaj na sveukupnu sliku.

Naravno da bi bilo lakše da se vakcinisao, igrao, možda osvojio desetu titulu i prestigao Nadala i Federera. Iskreno, mislim da je on idiot jer se nije vakcinisao, ali to nije poenta. Nismo mogli gore da se ponesemo u ovoj situaciji. Koga briga ko je kriv, federalna vlada ili teniska asocijacija? Nije me briga, svi smo osramoćeni ovime - zaključio je Kvil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Mlk

20.01.2022 07:47

Djokovic nije idiot,nego ste vi babuni gologuzani !!!

Odgovori 86 6
Slazem se

20.01.2022 12:34

U pravu je 100%. I za Australijsku vladu i za Djokovica.

Odgovori 18 42
Radan

20.01.2022 13:50

@Slazem se - I ja se slazem sa slaganjem. Nije imao posledice od prelezane korone pa nije zeleo da se vakcinise. Nisam ni ja imao prevelike posledice od dve prelezane korone pa sam primio tri vakcine. Svako ima pravo izbora neko ce reci. Tacno. Ali zasto tvoje du.e da bude vaznije od drugih. Svako zivi svoj zivot, crvljiv ili divovski, ali jedan imamo.

Odgovori 15 44
Zoka

20.01.2022 14:13

Kad neko vređa, znači da nema argumente. Kad jedna Vlada "velike" zemlje, opet bez pravog i pravnog argumenta izbaci bilo kog čoveka iz zemlje (ili punih 9 god drži druge ljude u imigracionom hotelu bez prava kretanja), znači da sistem nije ni realan, ni objektivan, već sa 2 aršina, odnosno truo! Na kraju, kad neko naš, tužan i uplašen da ne umre od prehlade, kaže da je taj i takav sistem u pravu, a tamo igraju zaraženi Umber, Tomić, Rubljov...

Odgovori 55 8