SRAMOTNO OTKRIĆE! Australijanci ZABORAVILI na koronu čim su PROTERALI Đokovića!

Autor:

Sport

19.01.2022

17:30

Zbog kompletne sage oko deportacije Novaka Đokovića činilo se da se Australijanci snažno bore protiv pandemije koronavirusa, ali u praksi to nije slučaj! Nemački teniser Aleksandar Zverev otkrio je da mere kao da ne postoje, odnosno da su restrikcije znatno blaže nego na prošlogodišnjem Australijan Openu.

SRAMOTNO OTKRIĆE! Australijanci ZABORAVILI na koronu čim su PROTERALI Đokovića!

Tanjug/AP

Novak Đoković na udaru sramnih kritika

Nemac je otkrio na koji način stvari funkcionišu u Melburnu.

Jasno je da ove godine u Australiji ima više slučajeva nego prošle godine. Tako je jednostavno. Sada imamo više slobode da izađemo da jedemo, da radimo šta želimo itd. Tako da je normalno da ima više inficiranih. Kada je moj brat stigao ovde imao je koronu. Morao je da bude zatvoren u Sidneju, sada više nema ništa od toga - počeo je Zverev, a zatim je dodao:

Tanjug/AP

Zverev otkrio detalje "korona haosa"

Mnogi igrači kada su stigli bili su zaraženi. Ne testiraju nas. Da se testira, više pozitivnih bi bilo. Igram turnir ovde i ne želim da idem u restorane, u hotel ili na teniske terene, ne želim da rizikujem ni najmanje. Nalazim se kao u nekoj vrsti mehura za sebe. Želim da uradim ono što je najbolje moguće ovde, a jasno je da bi me zaraza sprečila u tome.

Nemački as je odgovorio na pitanje ko je favorit na "Ozi Openu" nakon što je Nole "proteran" iz Australije.

Novak je očigledno bio najbolji, najviše je u Melburnu osvojio titula. Ali pored toga, Danil je osvajao velike turnire poslednjih meseci, jedan je od najboljih igrača na tvrdim podlogama. Osvojio sam Olimpijske igre, još nekoliko turnira i mogu takođe da igram dosta dobro na tvrdim podlogama. Tu je i Cicipas... Iako se tek vraća, verujem da Nadal može da igra fantastičan tenis i ne smemo da ga zaboravimo - zaključio je Aleksandar Zverev koji se plasirao u treće kolo rutinskom pobedom nad Milmanom, u tri seta.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading