ŠTA BI? Zverev OKRENUO ploču i stao na stranu Australije!

Autor:

Sport

18.01.2022

17:22

Nemački teniser Aleksandar Zverev je na konferenciji za medije dobio neizbežno pitanje, a to je ono, šta misli o celokupnoj situaciji Novaka Đokovića.

ŠTA BI? Zverev OKRENUO ploču i stao na stranu Australije!

Tanjug/AP

Nemac je tokm prilikom iskreno poručio:

- Znate, on je imao vizu. Onda su mu je oduzeli kada je došao. Pobedio je na sudu, dato mu je da trenira, da ostane u izabranom smeštaju. Sad je morao nazad u Srbiju. Cela situacija nije laka ni za koga, posebno za njega. Teško je reći bilo šta, prave stvari. Australija je mnogo propatila, bila je zatvorena zemlja skoro dve godine i razumem i tu perspektivu, teška pravila koja smo imali prošle godine. Bio sam onih koji se ni sekunda nisu žalili prošle godine i razumem sve to. Kreg Tajli je izgubio nekoliko godina svog života, ali je uradio sjajan posao. Napraviti turnir prošle godine kada je sve bilo zatvoreno i imati ga opet ove, bio je to ogroman napor. Mislim da zaslužuje čestitke za to. Opet, razumem perspektivu Australijanaca, vlade, ali isto tako verujem da je moralo da bude više komunikacije između vlada Viktorije i Australije pre nego što je Novak došao, jer kada je već stigao, bilo je jasno da će početi sve ovo ako mu ne odobre vizu- rekao je Zverev.

Istakao je potom da mu je žao zbog načina na koji se javnost odnosi prema najboljem na svetu. 

- Teško mu je u ovoj poziciji sada. Ceo svet priča o tome, ceo svet priča o jednom od najvećih sportista svih vremena na negativan način, to i meni teško pada. Moralo je da bude sve jasnije od početka, ili bi mu bilo dozvoljeno da uđe ili ne. I razume to da su rekli da neće biti dozvoljen ulazak nevakcinisanima, onda ni on ne bi dolazio u Australiju i to je to. Sva ova drama ne bi se dogodilo. Žao mi ga je, posebno zbog toga kako ceo svet sada govori o njemu- kazao je Zverev.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
vladimir

19.01.2022 09:27

Sasvim normalan komentar. ŠTA BI ovom novinaru da ovakav naslov da.

Zoran

19.01.2022 15:18

Opet naslov nema veze sa sadrzajem teksta. To je postala praksa u danasnjem ‘novinarstvu’ da sadrzaj teksta ne podrzava njegov naslov.

Ivan Zgrozeni

19.01.2022 15:18

Novak i ostale antivak-SERONJE pljuju u lice svima nama koji smo se vakcinisali da, izmedju ostalog, ne bismo zarazili njih. Sebicno i neodgovorno. Nadam se da ce nauciti lekciju. Mada, sumnjam.

Slobo

20.01.2022 20:23

@Ivan Zgrozeni - Konju jedan ,stoko neopevana i ako si vakcinisan mozes da se zarazis i mozes drugog zaraziti!!