SRAMNO SAPŠTENJE NOVAKOVIH SPONZORA! NOVI UDARAC POSLE DEPORTACIJE: Đoković GUBI milione?

Autor:

Sport

17.01.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković deportovan je iz Australije, a veliko je pitanje kako će sponzori Srbina reagovati na ceo slučaj.

SRAMNO SAPŠTENJE NOVAKOVIH SPONZORA! NOVI UDARAC POSLE DEPORTACIJE: Đoković GUBI milione?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prvobitno se spekulisalo da bi Nole mogao da izgubio milione zbog deportacije, a od njegovih sponzora za sada se zvanično oglasio samo "Lakost".

Australijske vlasti su poništile vizu Novaka Đokovića. Kao rezultat toga - neće moći da učestvuje na Australijan openu. Što je pre moguće stupićemo u kontakt sa Novakom Đokovićem kako bismo se osvrnuli na stvari koje su se desile dok je bio Australiji - naveo je Đokovićev tehnički sponzor.

 

 

"Pežo" i "Iblo", preostala dva najveća sponzora Novaka Đokovića, za sada se nisu oglašavala.

U međuvremenu, prvi reket sveta je sleteo na aerodrom u Surčinu, a o svemu se možete informisati UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Nenad

17.01.2022 11:53

pa sad ce vise biti popularan nego pre . Vise ce sponzori izgubiti ako raskinu ugovore nego ako produze saradnju pa igrao ili ne . Kenguri nisu ni svesni koliko su sebi losu reklamu napravili . Videce dogodine koliko ce im manje vrhunskih igraca igrati tamo .

Odgovori 98 21
Ajde

17.01.2022 15:00

Neko ga je pogresno savetovao .

Odgovori 39 9
miroslav

18.01.2022 08:11

Koliko je Australija iygubila sto na Openu nema najboljeg,jedno je pitanje,Zahtev sponzora sasvim drugo-oni hoce da se njihov brend vidi na ovakvim takmicenjima i to je sasvim normalno.Uostalom,zavisi kakav Ugovor sa Novakom imaju.