NOVAK JE LAŽIRAO KORONU? Šokantne tvrdnje ČUVENOG Amerikanca - prevazišao Australijance!

Autor:

Sport

17.01.2022

08:25

Hajka na prvog tenisera sveta Novaka Đokovića ne stišava se ni nakon njegove deportacije iz Australije! Ovoga puta, orkestriranim napadima na Srbina pridružio se i proslavljeni Amerikanac Džim Kurijer.

NOVAK JE LAŽIRAO KORONU? Šokantne tvrdnje ČUVENOG Amerikanca - prevazišao Australijance!

Tanjug/AP

Komentari (5)

Loading
Milos

17.01.2022 09:24

E moj Jime nasto spade... Pa da je lazirao test lakse bi mu bilo da je rekao da je vakcinisan i nabavio potvrdu. Vidi se da si amerikanac,ne znate za rijec "obraz", ...kaf se boris za nesto u zivotu onda nema varanja ,jer si u sebi svjestan da si gubitnik .

Odgovori 35 14
Sve je rekao

17.01.2022 16:33

Baš onako kako i svi mi znamo da je bilo, ali - Nole je "naš", pa se pravimo blesavi...

Odgovori 14 21
Nemanja Nikodijevic

17.01.2022 20:52

Pazi ovo, .."amerikanac rekao da Djokovic laze..". A sta bi on drugo rekao, kada je sazdan o lazi. On ne moze niti verovati da netko govori istinu, jer je toliko potonuo u laz. I tako nesto je presudno za Novaka, koji je olicenje postenja, covecnosti, empatije, i svega sto coveka moze samo da dici. Sramotu cete nositi dok vas ima. Nikad necete izbrisati svoje lazi, prebacujuci ih na druge, jer nije ceo svet pokvaren i lazljiv kao vi. Sramota je na vama doveka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sam pao, sam se ubio!

18.01.2022 01:20

Ako cemo o POLITIZACIJI, Australija je MOZDA ispolitizovala slucaj, ali Srbija je to SIGURNO uradila. Naime zaista najcesce se u domacim clancima insistira na tome da je Novak Srbin ili samo stoji nesto kao "napad na Srbina". Izvinite, ali to je zamena teze, jer "napad", ako se uopste iznosenje misljenja tako moze nazvati, je na coveka, jedinku, Novaka, a ovako mal'te ne ispada kao da su napadnuti cela Srbija i svi Srbi! E, pa, vidite, ja sam kao osoba svesna sopstvene odgovornosti prema drustvu, primila sve tri doze vakcine da zastitim i sebe i sve oko sebe i uopste se ne osecam napadnuto, a jos manje sam spremna da razumem, a nekmoli podrzim razne avakse, ukljucujuci narodu toliko "bitnog" Novaka! I stvarno, bas me briga sta ce sa njim biti i ni malo me nece uzbudite sve da nikada vise ne zaigra, a i ako izgubi sva sponzorstva. Sam je to sebi "smestio" praveci se pametan, pa sad nek' uziva!

JOCA

20.01.2022 11:46

MA OSTAVITE COVEKA VEC NA MIRU JEDNOM, STA STALNO PLJUJU PO NOLETU , NAROČITO OVAJ ZAPAD ...MUKA NAM JE OD NJIH I NJIHOVIH LAŽI. .KRIVO IM ŠTO JE SRBIN NAJBOLJI U SVETU..SAMO NAPRED NOLE