ĐOKOVIĆ NE MOŽE NI NA ROLAN GAROS! Šokantan PREOKRET u Parizu, Francuzi PROMENILI PRAVILA!

Autor:

Sport

17.01.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković ipak neće moći da učestvuje ni na Rolan Garosu bez potvrde o vakcinaciji, potvrđeno je u Parizu.

ĐOKOVIĆ NE MOŽE NI NA ROLAN GAROS! Šokantan PREOKRET u Parizu, Francuzi PROMENILI PRAVILA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa trofejem Rolan Garosa

Naime, Roksana Maračineanu, francuska ministarka sporta, potpisala je zakon po kome je imunizacija preduslov za brojne aktivnosti, uključujući i one sportskog karaktera!

Stoga, jasno je da Nole bez vakcinacije neće biti u prilici da brani "Kup musketara", a od ranije je poznato da je vakcina neophodna za nastupe na Vimbldonu i US Openu.

Videćemo da li će ovakav razvoj događaja navesti Srbina da se ipak vakciniše, jer je očigledno da će restrikcije po ovom pitanju biti sve rigoroznije. Organizatori Rolan Garosa su najpre uputili poziv Đokoviću da uzme učešće na turniru, ali je nova odluka vlasti Francuske uslovila preokret...

Podsetimo da je Novak deportovan iz Australije, nakon sage koja je trajala duže od deset dana, a on je već na putu za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Rajko legenda nasa

17.01.2022 12:41

VAKCINISACE SE ZA PARIZ .NE MOZE GLAVOM KROZ ZID . BALKANSKI INAT. AKO NE U FOTELJI PRED TV.

Vuk07

17.01.2022 15:26

Ajde da pogađamo zasto i Francuzi menjaju pravila. Sve to dolazi iz iste kuhinje. Znate onu nasu Aj bogt plati pa ga svirac prati. Zato ne moramo da shvatimo. Da su pronašli slabu tačku kod Novaka secatese prije da ode na AO vakcinisan nije vakcinisan. Sad su saznali i žele da se Novak povinuje njihovim pravilima. Ako hoće da igra. A kralj Federer sedi u kraljevsku stolicu sa krunom na glavu. Mene nece niko da skine sa prestola. To rade moćnici i žele da svaka njihova bude poslednja.

DukiDule

18.01.2022 09:45

Nole, kao i vecina tenisera sto su uradili u svojim zemljama, dodji u Srbiju, uzmi potvrdu i pocepaj te zapadnjacke idiote na sva 3 preostala Grand slema. Ako sam shvatio, potrebna ti je potvrda da si vakcinisan, zar ne...