OVO NI PAS S MASLOM NE BI POJEO: Australijska vrhuška RASKRINKANA zbog Đokovića - lažu KAO NA SVADBI!

Autor:

Sport

17.01.2022

08:59

Vest o deportaciji Novaka Đokovića iz Australije kao bomba je odjeknula svetskim medijima, a najnoviji detalji nam ukazuju da je Srbin neosnovano "proteran" sa najmanjeg kontinenta.

OVO NI PAS S MASLOM NE BI POJEO: Australijska vrhuška RASKRINKANA zbog Đokovića - lažu KAO NA SVADBI!

Tanjug/AP;Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

Ovakvoj tvrdnji u prilog ide i činjenica da su se australijski premijer Skot Morison i ministar za imigracije Aleks Houk "posvađali" oko razloga ukidanja Noletove vize.

Morison smatra da su presudili zdravstveni imperativi prilikom odlučivanja...

Nismo mu mi dali medicinsko izuzeće, to je učinila federalna vlada. Pogrešio je, jednostavno je. Ako dođete iz inostranstva morate da ispunite pravila za ulazak u zemlju. On to nije uradio - obrazložio je Morison, ali su njegove reči demantovane, kako od strane ministarstva zdravlja, tako i od samog Houka.

 

 

Naime, Houk je u svom obrazloženju kao razlog za deportaciju naveo kako Srbin može predstavljati "ohrabrenje za protivnike vakcinaciji", ali ne i da je pretnja po javno zdravlje Australije.

Bilo kako bilo, Novak je već u putu ka Beogradu, a Morison je uputio ohrabrujuć signal po pitanju Đokovićevog povratka u Melburn naredne godine, o čemu više možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading