PLJUNUO NA SEBE! VRHUNSKA DVOLIČNOST HOUKA: Ministar dizao Novaka u NEBESA, pa ga PROTERAO iz Australije! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Houk, ministar za imigracije, poništio je vizu najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću, a internetom kruži snimak njegovig reči o Srbinu koje se u potpunosti kose sa najnovijom odlukom!

PLJUNUO NA SEBE! VRHUNSKA DVOLIČNOST HOUKA: Ministar dizao Novaka u NEBESA, pa ga PROTERAO iz Australije! (VIDEO)

Foto: Profimedia/Printscreen

Novak Đoković i Aleks Houk

Naime, jedan od razloga za ukidanju Novakove dozvole za boravak u Melburnu navodno je "karakter Srbina" koga je Houk tokom 2021. godine nazvao dobrim ambasadorom svoje zemlje u Australiji?!

To potvrđuje snimak sa jednog prijema na kome je učestvovala i Ivana Isidorović, Prvi savetnik Ambasade Srbije, a Hok je tom prilikom rekao

- I slažem se sa Vama (obraćao se Ivani Isidorović) da ceo "srpski put" nije samo Novak Đoković. Iako je on uspešan deo toga i svakako dobar ambasador ovde u Australiji, ali zaista kada razmislite o tome, ova godina je bila jedna od najtežih koje smo imali - naveo je tada Houk.

 

 

Svakako da ovaj video potvrđuje "vrhunsku dvoličnost" Houka, ali šta smo drugo mogli očekivati od Australijanaca koji tokom poslednjih desetak dana čine sve da onemoguće Srbina da krene po jubilarni 10. trofej popularnog "Ozi Opena".

Glavno ročište, nakon čijeg završetka će biti poznata Đokovićeva sudbina, zakazano je za 23:30 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Drax

16.01.2022 09:49

Ako posroji karma ovaj je u potpunosti zaslužio i to onu najžešću!